Dela sidan på sociala medier

Dags att nominera din kandidat till omsorgspriset 2017

Vem är din hjälte inom vård och omsorg i Borlänge kommun? Ta chansen att nominera den du tycker ska få 2017 års omsorgspris!

Omsorgspriset kan tilldelas en enskild medarbetare, en grupp eller ett arbetslag inom sociala sektorn inom Borlänge kommun. Priset består förutom äran, av ett vandringspris och 25 000 kronor till kompetensutveckling.

För att bli utsedd bör en eller flera av följande kriterier uppfyllas:

  • bidragit till livskvalitet
  • skapat arbetsglädje
  • entusiasmerat brukare och/eller medarbetare
  • visat på goda resultat
  • ha ett helhetsperspektiv
  • utfört insatser utöver det vanliga

Nominera ditt bidrag senast den 30 november

Nominering till omsorgspriset kan lämnas av Borlängebor, medarbetare och chefer. Lämna förslag på pristagare med motivering utifrån en eller flera av kriterierna. Förslagen måste vara inskickade till omsorgsnämnden senast den 30 november 2017.

Nominera ditt förslag via formuläret här nedan.

Nominera till Omsorgspriset 2017

Om Omsorgspriset

Omsorgsnämnden i Borlänge kommun inrättade 2012 ett omsorgspris för att uppmärksamma goda insatser inom det kommunala arbetet med vård och omsorg.

Omsorgspriset består dels av ett vandringspris, dels av en prissumma om 25 000 kronor som får användas till kompetensutveckling.

En kommitté bestående av politiker, tjänstemän och fackliga företrädare utser förslag på pristagare och i januari 2018 beslutas vem som är vinnare.

För mer information

Tovelinn Eriksson, nämndsekreterare omsorgsnämnden
Tfn: 0243-736 75
E-post: omsorgsnamnden@borlange.se

Sidan senast uppdaterad