Borlänge kommuns logotyp

Publicerad: 09 april 2020

Ny tillfällig entré vid stadshuset

Från den 14 april kommer det vara lite annorlunda för dig som besöker vårt servicecenter i stadshuset.

Servicecenter har öppet som vanligt, men vi gör några ändringar utifrån myndigheternas råd. Från den 14 april kommer därför max 20 besökare få vistas i servicecenters reception samtidigt. Det kan betyda att väntetiden blir något längre än vanligt. Besökare uppmanas också att hålla luftiga mellanrum till andra personer i lokalen och i den mån det är möjligt hantera sina ärenden via de e-tjänster kommunen har.

Många frågor och oro kring skyddsutrustning

Under den senaste tiden har många frågor kring skyddsutrustning inom vård- och omsorg florerat, inte minst på sociala medier. Myndigheter, medarbetare, chefer och invånare hör till dem som uttalar sig och budskapen samt sanningshalten varierar.

Det är fullt förståeligt att variationen på information, i kombination med oron för egen och andras säkerhet, bidrar till att vi förhåller oss och hanterar situationen olika. Men nu är det viktigare än någonsin att vi följer rådande instruktioner och instruktioner, så att vården och arbetsmiljön ska bli så bra och så likvärdig som möjligt i den här akuta situationen. Borlänge kommun följer Region Dalarnas rekommendationer när det gäller skyddsutrustning.

Frågor och svar - skyddsutrustning

0243 - 740 00

Telefontid: 8.00-16.30 måndag-fredag

Besök: Stadshuset, Röda vägen 50

8.00-16.00 måndag-fredag

E-post: kommun@borlange.se

Post

Borlänge kommun

781 81 Borlänge

Org.nr: 212000-2239

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera bra för dig. Läs mer om cookies här