Dela sidan på sociala medier

Evenemang

Borlänge ska vara Sveriges trevligaste stad, en nöjesstad att räkna med och en stad där arrangörerna är i fokus.

Evenemang bidrar till Borlänges identitet och skapar kulturell- och idrottslig attraktion samt samhörighet för såväl boende som besökande. Vår vision är att Borlänge ska vara en mötesplats för lokala, nationella och internationella evenemang och möten.

Våra evenemang ska ha hög kvalité, vara lättillgängliga, trygga och spegla alla kulturer/nationaliteter som finns representerat i Borlänge. Det ska vara enkelt att arrangera och arrangörerna i Borlänge ska upplevas som proffsiga och känna stöd från Borlänge kommun. Arrangörerna ska känna sig trygga i att våga ta plats i en del av det offensiva säljande ansvaret tillsammans med Borlänge kommun. Borlänge kommun är modiga och välkomnar arrangemang som är unika och nyskapande.

Genom ett starkt samarbete och nätverkande med närliggande kommuner och arrangörer ska Borlänge kommun kunna avgränsa så att rätt arrangemang hamnar på rätt plats och vid rätt tidpunkt. 

Arrangera

Den här sidan vänder sig till dig som arrangör, eller till dig som vill börja arrangera. Här finns information om scener, bokning och tillstånd m.m.

Evenemangsstöd

Borlänge ska vara Sveriges trevligaste stad, en nöjesstad att räkna med och en stad där arrangörerna är i fokus. Evenemang bidrar till Borlänges identitet och skapar kulturell- och idrottslig attraktion samt samhörighet för såväl boende som besökande. Vår vision är att Borlänge ska vara en mötesplats för lokala, nationella och internationella evenemang och möten.

Evenemangskalender Borlänge

Sidan senast uppdaterad