Evenemangslots
Näringslivskontoret

Nätverksträffar för arrangörer, organisationer och föreningar

Behöver du prata med kommunen om arrangemang, idéer, ekonomi, tillstånd som rör evenemang eller bara känner för att träffa fler drivande och engagerade människor? Då är våra nätverksträffar på kvällstid grejen att vara med på!

Nätverksträffarna vänder sig till Borlänges föreningsliv, organisationer, kulturella- och kreativa näringar och personer som redan arrangerar eller  som vill arrangera.

På våra träffar kan du fråga medarbetare från kommunens kultur- och näringslivskontor om evenemangsstödsansökningar, föreningsbidrag, få veta mer om hur kommunens lokaler bokas eller hur du kan förverkliga en idé.

Plats: alla träffar är på Pitchers i Borlänge, Borganäsvägen 44, 784 33 Borlänge.
Tid: klockan 16.30–18.00
Anmälan: är kostnadsfri, men vi behöver veta hur många som kommer. Se anmälningslänk nedan.

Nätverksträffar 2018

På grund av oförutsedda händelser tar Nätverksträffarna under november en paus. Mer information kring december kommer!

5 december - Anmäl dig här! (Kultur - och fritidschef Patric Hammar finns på plats)

19 december - Anmäl dig här! (Kultur - och fritidschef Patric Hammar finns på plats)

Sidan senast uppdaterad