Maja Daniel - Elf Dalia - Borlänge kommun

Maja Daniels - ElfDalia

Den 13e april inviger Föreningen Borlänge Bildfestival, sin första stora utställning ElfDalia med den internationellt erkända fotografen Maja Daniels på BoMo i Borlänge.

ElfDalia är en bildserie med motiv från det lite mystiska Älvdalen.
Samtidigt kommer vi att visa Maja Daniels film ”Min vän Barbro” som visades på Göteborgs Filmfestival häromveckan.

Med Älvdalen som tema kommer föreningen parallellt att visa en utställning av Henrik Hansson, ”Vi bara drar”, som visar Älvdalens Dragkampsförening som är världsmästare i Dragkamp för både herrar och damer. Den kommer att hänga på Galaxen.

Och med Älvdalen som tema och dragkamparna i en egen utställning, så ville vi självklart bjuda hit världens starkaste människor för att ta sig an ett gäng utmanare. Dom kommer hit med ett blandat lag, både herrar och damer i samma lag för att delta i ett evenemang på Sveatorget den 13e april kl 11.30.

Datum och tid

13 -april - 1 juni 2019