Samlingen Dalarna - Borlänge kommun
Telefon: 0243-740 00 (8-16.30 måndag-fredag)
Besök: Stadshuset, Röda vägen 50 (8-16 måndag-fredag)
Post: Borlänge kommun, 781 81 Borlänge

Samlingen Dalarna

Vill du vara med i ett danskonstverk på Borlänge Modern?

I samarbete med Riksteatern och Region Dalarna kommer under tre dagar danskonstverket Samlingen Dalarna att äga rum på Borlänge Modern. Och nu söker vi dig som vill delta i projektet!

Är du streetdansare, primadonna, dansqueer eller nyfrälst dansnörd? Vill du stå på scenen och är intresserad av feministiska perspektiv? Är du gammal som ett troll? Är du i lagom ålder? Tror du på lyktbloss och tomtar? Har du minnen? Låter det här som något för dig? I så fall vill Samlingen ha en weekend med dig!
Samlingen består av koreograferna Amanda Apetrea, Nadja Hjorton, Halla Ólafsdóttir, Zoë Poluch och Stina Nyberg (Stina Nyberg deltar ej under denna turné). Tillsammans med er deltagare från hela Dalarna skapas danskonstverket – där ni deltar med rörelser och dansminnen.

För er extra nyfikna så kommer det vara möjligt att följa samlingen på konsthallen genom våra skyltfönster.

Anmäl dig på samlingendalarna.se senast den 28 feb.
Har du frågor? Mejla samlingen@samlingendalarna.se

Datum och tid

Borlänge Modern
29 - 31 mars

Med publik visning av verket på söndag 31 mars kl.14.