Svante möter Beppe Wolgers - Borlänge kommun
Telefon: 0243-740 00 (8-16.30 måndag-fredag)
Besök: Stadshuset, Röda vägen 50 (8-16 måndag-fredag)
Post: Borlänge kommun, 781 81 Borlänge

Svante möter Beppe Wolgers

Svante möter Beppe Wolgers är en intim och personlig föreställning där Svante Thuresson framför många av Beppe Wolgers mest älskade texter.

Med Beppes egna ord berättar Svante Thuresson om dennes uppväxt, tankar och liv. Med humor och värme kommer publiken nära textförfattaren, poeten och människan Beppe.

På scen ser ni också Claes Crona Trio och tillsammans ger de sina tolkningar av låtar som "Sakta vi går genom stan", "Vinter i skärgår'n och Monicas vals".

Svante Thuresson är en av Sveriges främsta jazzsångare med en lång karriär bakom sig. Hans repertoar är bred och han har under åren framfört texter och sånger av bland andra Beppe Wolgers, Hasse & Tage, Povel Ramel, Monika Zetterlund och Cornelis Vreeswijk.

Claes Crona Trio har spelat och turnerat med artister som Lill Lindfors, Putte Wickman, Viktoria Tolstoy, Vivian Buczek samt en mängd amerikanska artister och musiker.

Föreställningens längd 2h & 30 min inkl. paus 20 min.
Insläpp 18:40
Garderob ingår i biljettpriset.
Hörslinga: ja

Biljettsläpp 4 juni kl 10:00
Boka biljett online, Visit Dalarna tfn 0771-62 62 62 eller hos din närmaste turistinformation Dalarna.
Rullstolsplatser och ledsagare bokas endast hos Visit Dalarna tfn 0771-62 62 62.

Arr: Borlänge teaterförening

När och var?