Borlänge kommuns logotyp
Ornässtugan.

Ornässtugan är Sveriges näst äldsta museum.

Turistinformation

I Borlänge är du varmt välkommen att besöka någon av Visit Dalarnas InfoPoints med turistinformation om vad som finns att se och göra i området.

Oavsett om du söker du hotell, vandrarhem, camping, sevärdheter, aktiviteter, biljettförsäljning, evenemang, shopping, caféer, restauranger hittar du det på webbsidan Visit Dalarna Borlänge Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

InfoPoints

På plats i Borlänge är du varmt välkommen att besöka någon av Visit Dalarnas InfoPoints, en enklare variant av bemannad turistinformation där det det finns mer information om vad som finns att se och göra i området. I Borlänge är bland annat Sahlins Struts och Naturkompaniet sådana platser. InfoPoint är en enklare variant av en bemannad turistinformation där besökare kan få hjälp med information om närområdet. I Borlänge finns två stycken InfoPoints, vid Sahlins Struts och Naturkompaniet.

Interaktiv karta med InfoPoints Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Visit Dalarna

Telefon: 0771–62 62 62
E-post: info@visitdalarna.se

Om Visit Dalarna

Besöksnäringen i Dalarna är en stark och viktig industri med gamla, stolta anor och räknas idag som en av länets basnäringar. Dalarna är den största besöksdestinationen i landet utanför de tre storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö.

Visit Dalarna har det regionala uppdraget att marknadsföra och sälja besöksregionen Dalarna nationellt och internationellt. Bolaget har utvecklingsansvar såväl regionalt som lokalt och har ett tydligt och utvecklat samarbete med företagen i besöksnäringen.