Servicecenter
Telefon: 0243-740 00 (8-16.30 måndag-fredag)
Besök: Stadshuset, Röda vägen 50 (8-16 måndag-fredag)
Post: Borlänge kommun, 781 81 Borlänge
Dela sidan på sociala medier
Sportlov

Tipsa om lovaktiviteter

Tipsa om vad som händer på sportlovet vecka 9! Aktiviteter visas i lovprogrammet "Trevligt lov".

Aktiviteterna i programmet bygger på inlämnade uppgifter till Borlänge kommun från arrangörer, föreningar och organisationer. Använd formuläret nedan för att skicka ditt tips. Observera att Borlänge kommun endast publicerar aktiviteter som har kompletta uppgifter som efterfrågas i formuläret nedan.  

Exempel: information om lovaktivitet

Exempel på hur du en aktivitet beskrivs

Trevligt lov! Tipsa om lovaktiviteter

Samtycke

Vi behöver ditt samtycke för att kunna behandla de personuppgifter som formuläret ovan kräver, det vill säga ditt namn, telefonnummer, din e-postadress.

Informationen samlas in av aktivitetsansvariga på samhällsbyggnadssektorn i Borlänge kommun och det är kultur- och fritidsnämnden, som är personuppgiftsansvarig. Vi delar inte dina personuppgifter med tredje part.

Samtycket är giltigt tills vidare. Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Det gör du genom att kontakta Borlänge kommuns servicecenter, kommun@borlange.se, 0243-740 00. Observera dock att ett återkallande av ditt samtycke inte påverkar lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.

Du har även rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. Det kan du göra genom att kontakta vårt dataskyddsombud på e-post dataskyddsombud@borlange.se eller telefon 0243-661 13. Du har också rätt att lämna klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt.

Samtycker du till den behandling av personuppgifter som beskrivs ovan?

Sidan senast uppdaterad