Borlänge kommuns logotyp

Trevligt lov - Hemma i Borlänge

För barn och unga i Borlänge kommer det att finnas mycket roligt att vara med på i sommar. Ta en titt på Trevligt lov-programmet och anmäl dig till något du tycker verkar riktigt roligt! Håll koll på programmet då och då - fler aktiviteter kan tillkomma. Som vanligt är alla aktiviteter gratis!

För att det ska vara enkelt att hitta det just DU är intresserad av, är aktiviteterna indelade i olika kategorier. Klicka in på de olika sidorna för att se vad det finns att vara med på!

Borlänge kommun presenterar sommarens Trevligt lov-program i samverkan med ABF, RF- Sisu Dalarna, Tunabyggen, Borlänge Energi och Rädda Barnen.

Information på andra språk - Information in other languages

Föranmälan till aktiviteterna

Alla Trevligt lov-aktiviteter sker i sommar enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Detta medför att vi har ett begränsat antal platser per aktivitet. Därför tar vi också in anmälningar i förväg till de flesta aktiviteterna.

De som är snabbast att anmäla sig har större chans att få sitt förstahandsval. Du som är skriven i Borlänge och är 6-20 år har möjlighet att delta i tre Trevligt lov-aktiviteter, men om du till exempel anmäler dig till ridning på tre datum kommer du ändå bara att få delta vid ett tillfälle. Detta för att ge fler chansen att prova en viss aktivitet. Den som går i sommarskolan får även anmäla sig till två aktiviteter inom sommarskolans utbud.

Anmälan via e-tjänst

Logga in på länken här nedanför för att anmäla dig till de aktiviteter du vill vara med på i sommar:

E-tjänst för anmälan till Trevligt lov-aktiviteterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Försäkring

Alla barn och unga är försäkrade via kommunens olucksfallsförsäkring när de deltar i Trevligt lov. Kontakta försäkringsbolaget vid olycksfall.

Spontanaktiviteter

Till spontanaktiviteterna i Tunabyggens bostadsområden behövs ingen föranmälan. Vi följer Folkhälsomyndighetens aktuella riktlinjer angående Coronapandemin vilket innebär att vi reserverar oss för att vi kan behöva dela upp, avbryta, förändra eller ställa in aktiviteter på grund av detta.

Senast uppdaterad: 29 juni 2020

0243 - 740 00

Telefontid: 8.00-16.30 måndag-fredag

Besök: Stadshuset, Röda vägen 50

8.00-16.00 måndag-fredag

E-post: kommun@borlange.se

Post

Borlänge kommun

781 81 Borlänge

Org.nr: 212000-2239

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera bra för dig. Läs mer om cookies här