Borlänge kommun

Trevligt höstlov!

Testa på en ny sport, åk och bada med en av våra fritidsgårdar eller ta del av en historisk rysare på Ornässtugan. Upptäck vilka föreningar som har sin verksamhet på Maserhallen under föreningsdagen. Ät popcorn och se film med den nystartade föreningen Junis. Här nedanför hittar du programmet!

Som vanligt är aktiviteterna som ingår i Trevligt lov-programmet gratis. Även detta lov använder vi en e-tjänst för anmälan. Observera att varje aktivitet har ett begränsat antal platser. En anmälan är därmed en intresseanmälan och inte en garanti för en plats på aktiviteten. Alla som får en plats eller reservplats kommer att bli meddelade via telefon eller e-post och då få chansen att tacka ja eller nej till platsen. Vår ambition är att kunna lämna besked senast den 23 oktober.

Vissa aktiviteter kan tillkomma i programmet och andra kan, på grund av rådande omständigheter och rekommendationer under coronapandemin, behöva ställas in med kort varsel (om ledaren blir sjuk).

Tips: Håll dig uppdaterad genom att följa @Trevligtlov på instagram för att få den senaste informationen.

Kom ihåg: Om du blir sjuk eller känner minsta sjukdomssymtom måste du höra av dig till kontaktperson så att något annat barn kan få din plats.

Har du problem att anmäla dig till någon av aktiviteterna? Kontakta Borlänge kommuns servicecenter eller någon av kontaktpersonerna så hjälper vi dig.

Försäkring
Alla barn och unga är försäkrade via kommunens olucksfallsförsäkring när de deltar i Trevligt lov-aktiviteterna.