Borlänge kommun
Servicecenter
telefon: 0243 - 740 00
Telefontid: 08:00-16:30, måndag - fredag.
Dela sidan på sociala medier

Trevligt lov!

En termin går fort och snart är det jullov! Under lovet finns det i Borlänge ett stort utbud av kostnadsfria aktiviteter för barn och unga. Vad vill just du eller ditt barn göra? Läs mer om vad som erbjuds på den här sidan!

Alla jullovsaktiviteter som ingår i Trevligt lov är kostnadsfria för dig mellan 6-15 år. Även du som målsman går in gratis på de aktiviteter som kräver din närvaro. Programmet börjar fredagen den 21/12 och pågår fram till den 8 januari 2019, med reservation för ändringar. 

Föranmälan till vissa aktiviteter

Vissa aktiviteter kräver anmälan i förväg för att arrangörerna ska kunna planera aktiviteten på ett bra sätt. Tänk på att meddela frånvaro i tid så någon annan får möjlighet att delta, om du har anmält dig till en aktivitet men sedan inte kan komma. 

Folder med översikt dag för dag

Alla barn och ungdomar får en programfolder om Trevligt lov i skolan. Samma folder öppnar du som PDF genom att klicka på länken här nedanför. I mitten finns ett uppslag där du kan se vilka aktiviteter som erbjuds dag för dag, om du vill få den överblicken.

Trevligt lov, programfolder för jullovet 2018-2019 (pdf, 1,1 mB)

Vi önskar er alla ett riktigt trevligt jullov och ett gott nytt år!  

Sofia A. Lekare och Klas Sjörén 
Projektledare och aktivitetsansvariga för #Trevligtlov! 

Trevligt lov - Kultur och skapande

Teater, dans, teckning och annat skapande. Kom och titta eller testa själv!

Trevligt lov - Sport och träning

Crossfit, innefotboll, boxning, curling och tennis är några av aktiviteterna du kan prova på. Eller simskola för dig som behöver. Läs mer här!

Trevligt lov - Teknik och vetenskap

Passa på att besöka och uppleva 2047 Science Center under jullovet. Fri entré!

Trevligt lov - övrigt

Aqua Nova, Leos lekland, LAN-party, jullovsdisco och julfirande. Dessa och många andra aktiviteter kan du läsa mer om här!

Sidan senast uppdaterad