Servicecenter
Telefon: 0243-740 00 (8-16.30 måndag-fredag)
Besök: Stadshuset, Röda vägen 50 (8-16 måndag-fredag)
Post: Borlänge kommun, 781 81 Borlänge
Dela sidan på sociala medier

Övriga sommaraktiviteter

Det finns mycket att göra i Borlänge i sommar. Här finns information om andra aktiviteter för barn och unga som anordnas, utöver aktiviteterna som ingår i programmet för Trevligt lov. Vissa aktiviteter är gratis, andra kostar pengar.

Tunabyggens sommaraktiviter (gratis)

Under sommaren erbjuder Tunabyggen  sommaraktiviteter i sina tre största bostadsområden; tisdagar på Bullermyren, onsdagar på Jakobsgårdarna och torsdagar på Tjärna Ängar. På måndagar anordnas basket på olika ställen. Klicka på länken nedan för att läsa mer:

Tunabyggens sommaraktiviteter 2019

Nya parken (gratis)

Den 19 juni invigdes första etappen av en stor, ny park som inbjuder till utflykter och massor med roliga aktiviteter, inte minst för barn och unga. Parken ligger vid Kornstigen/Skogsvägen och dit är förstås alla välkomna! 

Se karta över parken

Skicka in ditt förslag på namn till nya parken

Naturkartan

Upptäck Borlänges natur! Besök Per Gynts grotta eller Sagostigen, som är ett promenadvänligt utflyktsmål för barnfamiljer och naturintresserade. Aron Landahl har gjort illustrationerna utmed stigen som är 1 kilometer lång och slingrar sig fram i omväxlande natur.

Naturkarkan Borlänge

Simskola på Maserhallen v. 25-26 och 27-28 (ej gratis)

Under sommaren finns möjlighet att gå i simskola på Maserhallen. Klicka på länken nedan för att läsa mer på Maserhallens egen webbplats:

Simskola sommaren 2019


 

Sidan senast uppdaterad