Vuxenutbildningen - Borlänge kommun

Vuxenutbildningen - Borlänge kommun

Nya kunskaper. Oanade möjligheter.

Aktuellt

  • Du kan fortfarande hinna få ett slutbetyg

    Är du en av dem som nästan nådde fram men som fick ett samlat betygsdokument efter gymnasiet? Efter 1 juli ersätts slutbetyg med gymnasieexamen och då gäller delvis andra förutsättningar. Söker du nu och börjar studier i mars kan du hinna med ca 200 gymnasiepoäng. Ta kontakt med våra studie- och yrkesvägledare vid Vuxenutbildningen för samtal om möjligheten att komplettera till ett slutbetyg!

  • Visstidsanställd inom vård och omsorg? Nu har vi utbildning för dig!

    Om du är visstidsanställd inom Vård- och omsorg startar Vuxenutbildningen en utbildning med flexibelt upplägg där målet är en hel vård- och omsorgsutbildning. Start för utbildningen är 16 mars. Ansökan görs 20 januari - 16 februari. Inom utbildningen kan du även validera kunskaper från din yrkeserfarenhet. Läs mer om utbildningen under fliken "Gymnasiala yrkesutbildningar".

  • Anmälningstid till högskoleprovet

    Anmälan till vårens Högskoleprov är öppen till 3 februari. Provet äger rum lördagen den 4 april. För att konkurrera om plats i flera kvotgrupper i antagningen är det bra att göra provet. Du som söker till högskola/universitet med reell kompetens måste ha ett Högskoleprovsresultat att söka på. Anmälan gör du från www.studera.nu

Mina sidor

Använd Mina sidor för att se dina pågående, avslutade och framtida, planerade kurser inom vuxenutbildningen. Inloggning med BankID.

Mina sidor - inloggning

Behöver du hjälp eller boka studie- och yrkesvägledning?

Kontakta servicecenter
Telefon: 0243-740 00
E-post: kommun@borlange.se
Besök: Röda vägen 50